Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آراد کوه قطعا باید از مکان فعلی جا به جا شود، اما شهرداری حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار هزینه برای جا به جایی آن می‌خواهد.

وی در ادامه بیان کرد: جمع کردن آراد کوه ۶ تا ۷ سال طول خواهد کشید و باید به دل کویر منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آراد کوه ده‌ها میلیون تن زباله وجود دارد.

رئیس سازمان محیط زیست در پاسخ به این سوال که چرا در روز‌های اخیر با آلودگی مواجه بوده ایم؟ گفت: دو نوع آلودگی داریم یکی در فصل سرما و دیگری در فصل گرما. عمدتا زمانی که هوا سرد می‌شود آن عوامل آلوده کننده بیشتر ذرات معلق زیر دو نیم میکرون است. وقتی هوا گرم می‌شود گاز‌های متساعد شده منجر به آلودگی می‌شوند. در فصل زمستان آلاینده‌ها بیشتر ذرات زیر دو نیم میکرون هستند و این ذرات تولید شده از سوخت‌های فسیلی مثل وسایل حمل و نقل و کارخانجات و ... است.

کلانتری گفت: عمده نیروگاه‌ها در غرب تهران هستند و در شرق نیروگاهی نداریم و جریان هوا نیز از غرب به شرق است و وقتی وارد شهر می‌شود به دلیل وجود برج‌ها و کوه‌ها متوقف می‌شود. از سوی دیگر وسایل حمل و نقل ما عمدتا دیزلی هستند که این دیزلی‌ها در فصل زمستان آلایندگی تولید می‌کنند و بنزینی‌ها در فصل تابستان منجر به آلودگی می‌شوند. در کشور حدود ۹۲ تا ۹۳ درصد موتورسیکلت‌ها کاربراتوری هستند. هر موتورسیکلت کاربراتوری به اندازه ۷ تا ۸ وسیله نقلیه مثل خودروی سمند آلاینده تولید می‌کند.

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه در سطح کشور ۱۱ میلیون موتورسیکلت داریم که بیش از ۱۰ میلیون آن کاربراتوری هستند. یعنی ۱۰ میلیون موتورسیکلت به اندازه ۸۰ میلیون خودرو آلایندگی تولید می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: از ۱۰ میلیون موتورسیکلت کاربراتوری ۸۰ درصد آن‌ها فرسوده هستند و اصلا نباید به آن‌ها اجازه عبور و مرور داد. ما از ۱۱ میلیون موتورسیکلت ۹ و ۶ دهم میلیون موتورسیکلت فرسوده هستند. خودرو‌های دیزلی و کامیون‌ها و اتوبوس‌ها بیش از ۷۰ درصد فرسوده هستند و باید از رده خدمت خارج شوند.

کلانتری گفت: ۶۰ درصد از ۷۰ هزار دستگاه کامیون ما عمر بیشتر از ۲۵ سال دارند. اگر کیفیت سوخت امروز مثل سال ۹۲ بود هیچ کدام از کلانشهر‌های ما قابل سکونت نبود. کیفیت سوخت الان خیلی بهتر شده و بنزین‌های ما نزدیک ۹۰ درصد یورو ۴ ویرو ۵ است و اگر مثل ۵ تا ۶ سال یش بود باید تمام کلان شهر‌ها را ترک می‌کردیم. خودرو‌های ما فرسوده هستند و عمده آلاینده‌های ما فرسوده هستند.

کلانتری گفت: برنامه دولت این بوده که از سال ۹۷ سالیانه ۷۰ هزار کامیون را نوسازی کنند. اما در این زمینه با تحرم‌ها رو به رو شدیم. هر کامیونی حداقل ۲۰۰ هزار دلار پول می‌خواهد و ۷۰ هزار کامیون ۲۰۰ هزار دلاری می‌شود ۱۴ میلیارد دلار در حالی که کل فروش نفت ما انقدر نیست. تحریم‌ها برنامه دولت را در نوسازی ناوگان حمل و نقل به هم ریخت.

کلانتری گفت: قرار بود سالانه ۵۰۰ هزار موتورسیکلت برقی تولید شود، اما الان سالیانه ۱۰ هزار تا هم تولید نمی‌شود و اگر بخواهیم ۹ میلیون ۶۰۰ هزار موتور سیکلت را از رده خارج کنیم با تولید الان ۹۶۰ سال طول می‌کشد. عامل اصلی آلودگی هوا خودرو‌های فرسوده هستند.

وی افزود: مدیران ایران خودرو و سایپا از ابتدای سال ۹۹ موظف هستند خودرو هایی با استاندارد یورو ۵ تولید کنند‌.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آلودگی هوا میلیون موتورسیکلت فرسوده هستند کلانتری گفت آراد کوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 

 سرهنگ محمدقاسم طرهانی گفت: با اعلام یک فقره سرقت خودرو سواری در محدوده شهر"ری" این شهرستان در روز‌های گذشته پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم‌های عملیات کلانتری ۱۷۲ این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات ابتدایی عوامل کلانتری حضرت عبدالعظیم (ع) مشخص شد، سارق یا سارقان در ساعات پایانی شب خودروی مورد نظر را شناسایی و سپس با تخریب درب خودرو اقدام به سرقت خودرو کرده اند.

این مقام انتظامی در ادامه ابراز داشت: مأموران کلانتری ۱۷۲ با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، در نهایت در چهاردهم اردیبهشت ماه امسال هویت متهمان پرونده را که از سارقان سابقه دار بودند شناسایی کردند.

وی گفت: بلافاصله با هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران روز گذشته به مخفیگاه سارقان مراجعه در طی یک عملیات غافلگیرانه و با شلیک چند گلوله هر ۳ سارق را که قصد متواری شدن را داشتند در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

این مقام پلیسی ابراز داشت: در بازرسی از مخفیگاه سارقان تعداد یک دستگاه خودرو مزدا مسروقه نیز کشف که به همراه متهمان به کلانتری انتقال داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: متهمان ۳۰ الی ۳۷ ساله که یکی از آنها کمتر از یک ماه می‌شد که از زندان آزاد شده است پس از انتقال به مقر انتظامی، ضمن اقرار به بزه انتسابی به ۷ فقره سرقت خودرو اعتراف کردند.

سرهنگ طرهانی در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند، از شهروندان درخواست کرد: خودرو خود را حتی الامکان در محل‌های نصب دوربین پارک کنید و از نصب تزئینات اضافی و گران قیمت بر روی خودرو خودداری کنید. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • معمای بنزین در ایران
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • انتقال به یوونتوس، تنها خواسته ریکاردو کالافیوری